Over Horeca Makelaardij Totaal

Al ruim 30 jaar, sedert juni 1991, is Horeca Makelaardij Totaal, opgericht door Joland (Jo) Olivier, toonaangevend in de bemiddeling en advisering van Horecabedrijven en Horecapanden in voornamelijk Nederlands Limburg. Horeca Makelaardij Totaal is dan ook het langst bestaande horeca-makelaarskantoor in Limburg, en heeft gemiddeld zo’n 100 Horecabedrijven in portefeuille. Per 1 augustus 2020 is Michel Olivier eveneens werkzaam voor Horeca Makelaardij Totaal.

Zowel Michel als Joland staan alom bekend om vakbekwaam een juiste weerspiegeling van de feiten weer te geven, en te doen wat ze zeggen.

Indien uw ideale bedrijf niet op deze openingspagina staat vermeld, kunt u, door middel van de “onze advertenties” knop rechts bovenaan op deze pagina, ons gehele aanbod zien.

Indien u in een bepaalde “groep” zaken wenst te zoeken of op een specifieke plaatsnaam, kan dat uiteraard ook. Gebruik hiervoor de “zoeken” knop rechts in het scherm. Telefonische informatie geven wij u uiteraard ook met alle plezier. Belt u gerust, zeven dagen per week, het mobiele nummer 06-51-169161. Wij beantwoorden uw vragen graag! Een bericht per mail naar ons beantwoorden wij steeds dezelfde dag: [email protected].

Horeca Makelaardij Totaal is tevens gespecialiseerd in taxaties van Horecabedrijven. Naast de vele zelfstandige opdrachtgevers behoren o.a. ook provinciale en gemeentelijke overheden, als ook woningverenigingen en professionele vastgoedverhuurders tot de opdrachtgevers.

Waarom gebruik maken van onze diensten?

Horeca Makelaardij Totaal werkt volgens heldere tarieven. Verkopers van Horecabedrijven betalen een vooraf afgesproken, alleszins redelijke, courtage. Deze courtage is uiteindelijk meestal lager dan van anderen, mede vanwege het feit dat er geen extra kosten in rekening worden gebracht voor het opmaken van bijkomende overeenkomsten en het verrichten van werkzaamheden die direct of indirect noodzakelijk zijn om een succesvolle overdracht te realiseren.

Kopers van een Horecabedrijf via bemiddeling van Horeca Makelaardij Totaal worden altijd geheel kostenloos begeleid. Deze dienstverlening houdt niet alleen in dat wij zoeken naar een bedrijf dat naadloos past, maar tevens adviseren wij u als koper, indien u dat wenst, bij het kiezen van o.a. een bank, brouwerij, speelautomatenleverancier, groothandel, accountant enz.. Door onze ruime ervaring en kennis van de markt, kunt u als ondernemer hierdoor aanzienlijke voordelen verkrijgen. En, zoals hierboven reeds vermeld, dit is altijd kosteloos en uiteraard ook geheel vrijblijvend.

Regelmatig worden wij ook ingeschakeld om Horecabedrijven te taxeren op hun waarde ten behoeve van een aan,- of verkoopbeslissing, financiering, verzekering, fiscus en dergelijke. Indien u voornemens bent om uw bedrijf te verkopen c.q. een Horecabedrijf te kopen, kunt u ons hiervoor dan ook inschakelen. Uiteraard geldt dat ook voor alle andere doeleinden waarvoor u de waarde van uw bedrijf wenst te weten.

Werkgebied van Horeca Makelaardij Totaal

Horeca Makelaardij Totaal is vooral actief in Nederlands Limburg, doch heeft ook regelmatig bedrijven in portefeuille in andere landen. Eventueel in samenwerking met buitenlandse collega’s kunnen wij u dus ook adviseren en begeleiden indien u voornemens bent uw bedrijf in het buitenland te verkopen c.q. een bedrijf in het buitenland te verwerven.

Tot slot

Indien U op zoek bent naar een bij u passend Horecabedrijf, en u bij de bedrijven die op onze site staan vermeld, niet het voor u juiste bedrijf hebt gevonden, aarzel dan niet om, uiteraard geheel vrijblijvend, kontakt met ons op te nemen. Wij presenteren op deze site slechts een greep uit ons bestand, mede gelet op het feit dat meerdere van onze opdrachtgevers niet wensen dat hun bedrijf op internet vermeld wordt.

Ons kantoor is elke werkdag geopend van 09.00 tot 12.00 uur.

Buiten deze tijden zijn wij zeven dagen per week bereikbaar op 06-51-169161.

AMTA

Sinds enige tijd is de AMTA, de Alliantie van Makelaars, Taxateurs en Adviseurs in horecabedrijven, nieuw leven ingeblazen. Dankzij de intensieve samenwerking, de uitgebreide vakkennis en ervaring binnen AMTA, bieden de AMTA-leden hun relaties de grootst mogelijke zekerheid van een succesvolle bemiddeling. Ook op het gebied van o.a. taxaties, huurovereenkomsten, koopovereenkomsten en dergelijke bent U bij de AMTA leden aan het goede adres. Gelet op het feit dat er recente ontwikkelingen zijn betreffende het ledenbestand van AMTA zal hierover op korte termijn nadere informatie worden verstrekt. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en tarieven van toepassing. Deze zijn kostenloos aan te vragen.